Napelem pályázatok

 

A napelem rendszerek telepítése elég jelentős anyagi megterheléssel jár minden telepíttető számára , legyen az önkormányzat cég vagy magánszemély .  Sajnos magánszemélynek az utóbbi időben nem nagyon volt  támogatás és állítólag nem is nagyon várható .

 

Új Magyarország

 

Az utóbbi időben egyre nagyobb  azon pályázatok  száma ahol ha nem  kimondottan és célzottan a napelemes rendszerek telepítésére adnak támogatást de bele foglalható ez a fejlesztés akár energetikai fejlesztés, korszerűsítés címén.  Amennyiben  felvetődött már önben a gondolat ,hogy napelem rendszert szeretne telepíteni ,és ehhez szeretne támogatást igénybe venni , keressen minket bizalommal,erre szakosodott szakembereink megtalálják a megfelelő megoldást az ön számára.

Nagy tapasztalattal rendelkező pályázatírással foglalkozó partnerünk teljes mértékben áll az ön rendelkezésére . A partnercég magasan képzett szakemberei felkutatják önnek a forrásokat és ön valóra válthatja elképzeléseit .  Mint az élet más területein ,itt is jobban jár ha profikra bízza magát . A pályázattal kapcsolatban teljes körű ügyintézést biztosítunk az önök számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel a kapcsolatot velünk illetve a pályázatíró céggel és már a szükséges papírokat előkészítve ,teljesen felkészülten várhatjuk a következő pályázatok kihirdetését amire azonnal tudunk reagálni .

EU zászló